Zakelijk

ZAKELIJK

Maatschappelijk verantwoord ondernemen voor bedrijven

Bedrijven kunnen met bijvoorbeeld Zonne energie kiezen voor een duurzame energievoorziening op eigen dak of grondopstelling. Zonnepanelen geven uw bedrijf een duurzaam en innovatief imago.

Duurzaam rendement voor bedrijven

Hoeveel rendement een dergelijke investering zal geven is afhankelijk van uw verbruik en de fiscale situatie.

Verbruikers tot 50.000 kWh betalen relatief veel voor hun stroom (vanwege de hogere energiebelasting). De huidige salderingswetgeving en veel energieleveranciers staan toe dat bedrijven de opbrengst van zonnepanelen volledig kunnen salderen met hun gebuikte elektriciteit.

Door gebruik te maken van verschillende fiscale regelingen behaalt de duurzame investering een zeer gunstig rendement.

Verlaag uw operationele energiekosten

Met als voorbeeld een zonnestroom installatie behaalt u een gedegen besparingen  op uw elektriciteit verbruik en kosten. Met een terugverdientijd van ca. 5 jaar bent uw verzekerd van een jaarlijks goed rendement.

Wij helpen u samen met onze partners bij het aanvragen van de Energie investeringsaftrek (EIA), de toepassing van Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), en de regeling Tijdelijke Willekeurige Afschrijving.

http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/energie-investeringsaftrek-eia

http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/mia-en-vamil?wssl=1

http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/asbest-en-zon-miavamil

Besparingen en energie voorzieningen:

Besparingen kunnen worden behaald door objectief te kijken naar de energie stromen binnen het bedrijf. Daarbij wordt er gekeken waar een realistische besparing kan worden gedaan waarbij de afweging wordt gedaan in aanpassing of vervanging van bv. Verlichting ( led ), andere verbruikers, warmte voorziening en elektriciteit tijds verbruik.

Een totaal plan die gericht is op de mogelijkheden van rendabele besparingsmogelijkheden.

Objectief in Duurzaam Rendement